DELI

Domov

Studio Teiner

Ustvarjamo čudovite oblike

01

O nas

Smo ekipa arhitektov in gradbincev, ki smo v dobrem desetletju delovanja nabrali ogromno bogatih izkušenj s področja tako načrtovanja, vodenja raznih postopkov kot tudi gradnje. Trenutno so v postopku realizacije/izgradnje številni naši projekti, pri katerih med postopkom gradnje konstantno sodelujemo (pre-ureditev stanovanj, lokalov, poslovnih prostorov, gradnja individualnih hiš, gradnja za trg-večstanovanjski objekti).

Prepoznavne lastnosti projektov biroja so pretočne in dinamične, obenem pa kompleksne, nekonvencionalne zgradbe, ki vedno znova stremijo k najboljši umestitvi v okolje, prepoznavanju naročnikovih želja in potreb ter funkcionalnim izkoristkom naravnih danosti, ki se kažejo v inovativnih tlorisnih rešitvah.

Izberite nas

02

Studio Teiner
v številkah

Naš glavni cilj so kvalitetno izdelani in moderni projekti, vodi nas predanost k projektiranju in iskren odnos do naročnikov. Za nas najpomembnejše vrednote so nenehno izobraževanje, timsko delo, ter zadovoljstvo naših naročnikov.

0
zaključenih projektov

0
zadovoljnih naročnikov

0
let izkušenj

03

Zaključeni projekti

Avtorji | Vavčer | Varovanje podatkov
site identity
Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing s ciljem posodobiti spletni nastop podjetja.